Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно потджъжката на Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно потджъжката на Алфа 146

Здравейте, аз съм нов в този форум и искам да попитам за Алфа 146 скъпа ли и е потдръжката, в смисъл по скъпа ли е от на останалите автомобили. Имам в предвид дали са по скъпи частите и ремонта на нещата, които се повреждат стандартно във всички автомобили. Ако сте разбрали въпросът ми ще се радвам да отговорите

Въпроса ти е пределно ясен. Ама да беше погледнал в тази важна тема забита най-отгоре в този раздел.
    Примерно Вальо е сменял по неговата всичко което може да се прецака + някой неща които не се чупят. Хахахаа

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 21&start=0
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ДА моля да ме извините, че пълня форума със теми, които вече са дискутирани

Comment

Честита победа в Самоков
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Въпроса ти е пределно ясен. Ама да беше погледнал в тази важна тема забита най-отгоре в този раздел.
          Примерно Вальо е сменял по неговата всичко което може да се прецака + някой неща които не се чупят. Хахахаа

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 21&start=0
          Той сега като прочете там и ще се хване за главата, както аз в началото. Що го уплаши така бе колега
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Потребителите трябва да се стресират
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
              Честита победа в Самоков
              Хаха мерси Ти да не си чорбар няма значение аз съм толерантен във футбола, всеки може да е превърженик на който си иска отбор А относно това, че ще се уплаша, вярно се уплаших

Comment

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                Първоначално публикувано от Lisan
                Честита победа в Самоков
                Хаха мерси Ти да не си чорбар няма значение аз съм толерантен във футбола, всеки може да е превърженик на който си иска отбор А относно това, че ще се уплаша, вярно се уплаших
                Не се плаши колега. Като се замислиш малко по онова описание се разбира, че на човека му се е искало да хвърля парички. Глези си я той. Не е чак толкова страшно положението с подръжката. Стига да не вземеш нещо в окаяно състояние обаче. То и аз като го прочетох това си викам..... бах Мама му че тя тая кола не е излизала от бокса въобще Та бая се бях наплашил, че взех Алфа. Сега обаче ако мога да върна времето назад, пак Алфа ще си взема.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Хах ок мерси

Comment

146

евтина работа
                    Alfa 156 1,6 T.S.'99
                    Omega 2.5 TDS '97
                    Alfa 156 2.0 T.S. '97
                    Alfa 146 2.0 T.S. '97